Ja sam Ivan Vinski, ambiciozan samouk koji se zaljubio u web dizajn i programiranje. Odlučio sam se specijalizirati za web dizajn namijenjen manjim tvrtkama i obrtima jer vjerujem da većina današnjih manjih tvrtki i obrta obavljaju svoj posao profesionalno, ali odbijaju shvatiti važnost efikasne internetske prisutnosti te iz tog razloga nemaju adekvatnu web stranicu koja odražava profesionalnost njihovih usluga.


Krv, Znoj i Suze

Konstatno dajem svoju krv, znoj i suze u projekte na kojima radim samo da bi izradio kvalitetno rješenje. Možete biti sigurni da ću za vašu stranicu uložiti istu količinu truda kako bi sve bilo poslagano, napisano i konfigurirano savršeno. Ako zbog ničeg drugog, onda baš zbog ove kvalitete mogu vam garantirati zadovoljstvo s mojim uslugama.

Radna Navika

Često se događa da ne spavam jer sam opsjednut web dizajnom. Stalno analiziram svaki element dobro dizajniranih stranica i trudim se uči u stanje uma u kojem je bio web dizajner te stranice. Osim analiziranja web stranica konuziram razne resurse vezane uz programiranje i web dizajn, a i najvjerojatnije napišem knjigu koda svaki dan.


Vještine

HTML5

CSS3

JavaScript

PHP

C#

Java

SQL/MySQL

Git

Bootstrap

jQuery

ASP.NET

Xamarin

GIMP

Inkscape

Vim

Linux


www.000webhost.com